+ Pandora Hearts fansite +
Menü
 
Manga
 
Anime
 
Vessalius-család
 
Rainsworth-család
 
Nightray-család
 
Barma-család
 
Baskerville
 
Képtár
 
Chains
 
Extrák
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Site Sisters

pandorahearts  abyss

nur-illusion  Liebe Alice

hsvf  empty

empty  empty

 
Linkek

+ stonefer  (shaman oldala)

 
Buttoncsere

 
Pandora fanok
Indulás: 2009-08-19
 

+Pandora Hearts fansite+

 

cursor

 

Free Sparkle Yellow MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com

 
Történet

Ez az anime, és manga története is egyben, csak gyakran használom az anime szót, mert először az animét kezdtem el nézni, és utánna a mangát! XD

 

 

Az anime már eléggé érdekesen indul. Egy fiúnak azt mondják, hogy bűnös, és ezért fizetnie kell, majd  egy nagy robbanás következik, amely mindent elpusztít, ezután meg jön az op. A történet kezdetén kb. a 19. században találjuk magunkat. Megismerkedünk 3 gyerekkel: Oz, és Ada Vessalius-sal, és Gillel a fiatal szolgával. Oz nemsokrá 15 éves lesz, így részt kell vennie a felnőtté avatási ünnepségen. A fiú, ezt nem akarja, így elbújik a cselédek elöl, és igyekszik kihúznia magát a kötelesség alól. A másik két gyereket is a szövetségese, a fiatalok találnak egy sírt, melyen egy zenélő óra van. Oz elveszi, és magával viszi. Hirtelen transzba esik, és egy furcsa világba csöppen, találkozik egy lánnyal, aki megakarja ölni. Valahogy sikerül kijönnie a transzból, és ismét barátai társaságában találja magát. Meghívja Gilt is a ceremóniára, mert az egyik legközelebbi barátjának tartja a fiút. Gilbert nem akar elmenni, mert ezzel lejáratná Ozt a nemesek előtt, mivel a szolgák nem vehetnek részt az ünnepségen. Végül Oz meggyőzi a fiút. Még nem is sejtik mi vár rájuk. Az anime eddig egy aranyos kis történetnek indul, hiszen csak a gyerekek bolondozásának lehetünk szemtanúi. Az esti ünnepségre ez mind megváltozik. Néhány furcsa idegen, valahogy befolyásuk alávonják Gilt, az egyikük még a testét is megszállja, mivel vele akarják megöletni Ozt. Gilnek sikerül magához térnie, és felismeri az egyik idegent. Oz megakarja ölni az elkövetőket, de Gil elé ugrik, így őt sebzi meg. A fiú teljesen összetörik, hogy bántotta barátját. Ozt elfogják, és bűneiért az Abyssba száműzik, ahol Alice már nagyon várja.

 

Oz egy különös világban találja magát, egyedül. Itt találkozik egy furcsa lánnyal Alice-val (vagy más néven a Vérszomjas Fekete Nyúllal), aki egy Chain. Alice, és Oz szövetséget köt, hogy kijussanak a világból. Alice elvesztette az emlékeit, és Oz igyekszik segíteni a lánynak, hogy visszaszerezze azokat (ez a történet fő mozgató rugója is). Oz azonban nem a saját világában, hanem egy 10 évvel későbbi világban találja magát, ahol megismerkedik a Fekete Hollóval, Vincent Nightray-al, Shalon Rainsworth-al, Xerxes Break-al, és még nagyon sok emberrel, és Chain-al. Alice, Oz, és barátai igyekszenek segíteni egymást, nagyon sok minden kiderül Alice múltjáról, az is, hogy több embernek köze van hozzá, mint azt kezdetben a néző gondolta volna.

 

 
Buttonom
 
Újabb fejezet megjelenése

Október 18

 

 
Frissek

News

Szövegdoboz a firssek kiírásához!

Fejezetek címe magyarul

 

 
Chat
 
Kedvenced
Melyik a kedvenc családod?

Vessalius-család
Rainsworth-család
Nightray-család
Barma-család
Baskerville
Inkább egy Chain
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Videó

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!